Trucs en Spelcodes: Criminal Case (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Criminal Case voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Criminal Case: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Criminal Case. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Het strafproces - de #1 gratis hidden object spel! Bent u klaar voor het oplossen van moordzaken? Download het nu en ontdek wie doodde de Roze Wolf...
Bij de Politie van Grimsborough op te lossen een aantal moordzaken in dit fascinerende avontuur met verborgen voorwerpen spel. Onderzoeken van de misdaad scènes voor aanwijzingen, brengen de verdachten te ondervragen en te analyseren, bewijs om de moordenaar te vangen. Bent u er klaar voor om te bewijzen dat uw detective vaardigheden?
KENMERKEN: • Het onderzoeken van een plaats delict in een grimmige en corrupte stad • Spelen met je vrienden om de beste detective ooit • Onderzoeken van aanwijzingen en het analyseren van monsters om te zoeken naar bewijs • Ondervragen van getuigen en verdachten • Om de moordenaar te berechten

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Criminal Case (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Criminal Case, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360