File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Happy Glass • Apocanow.nl

Happy Glass: Trucs en Codes

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Happy Glass (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Happy Glass! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het glas is triest, omdat het leeg is. Uw taak is om een lijn te tekenen om de glazen gevuld zijn met vloeistof en glimlach weer!
Proberen te vinden van de beste manier om elk niveau te voltooien. U kunt komen met uw eigen oplossing, dus wees creatief en wees niet bang om te denken buiten de doos! Sommige niveaus lijkt misschien makkelijk, maar laten we eens kijken of je daadwerkelijk kunt krijgen van de 3 sterren.
kenmerken : * dynamische mechanisme. Teken lijnen vrij om te voltooien de niveaus! * Eenvoudige, slimme en leuke puzzel, maar het kan ook zijn uitdagend * Veel van de levels met nog meer binnenkort! * Leuke en ontspannen thema dat zal blijven voor geruime tijd

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Happy Glass, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360