Trucs en Spelcodes: Meridian 157: Capitolo 1 (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Meridian 157: Capitolo 1 en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Meridian 157: Capitolo 1: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Meridian 157: Capitolo 1! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Tijdens de zoektocht naar de anomalie, je vindt jezelf gevangen in een structuur in een externe sub-Arctische eiland. Wat is dit voor een plaats? Wie heeft het gebouwd? Waarom is het verlaten? Verken de onbewoonde complexe nu vind je jezelf gevangen, maar wees voorzichtig: u kan niet alleen zijn, als je denkt...
Geïnspireerd door de klassieke point and click games, Meridiaan 157: Hoofdstuk 1 is de volgende aflevering van dit nieuwe en spannende avontuur in de serie. Spelen als David Zander, een forensisch meteoroloog die het op zichzelf genomen te onderzoeken van een vreemd weer anomalie voor de kust van Alaska. Zoek aanwijzingen, los puzzels op en onderzoeken van het mysterie van verdere vooruitgang te boeken op het eiland en ontdek de waarheid achter het geheim van de 157th meridiaan... wat dat ook moge zijn...
Het is aanbevolen om te spelen de gratis proloog, als u dat nog niet gedaan hebt

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 24/11/2019, de datum waarop Meridian 157: Capitolo 1 werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Meridian 157: Capitolo 1 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Meridian 157: Capitolo 1. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360