Trucs en Spelcodes: Storyscape (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Storyscape voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Storyscape: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Storyscape. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Een keuze kan alles veranderen. Plaats Storyscape, waar de wereld-klasse schrijvers brengen u verhalen van liefde, intriges en avontuur, en elke beslissing die verandert in je verhalen. Liefde vinden aan boord van de Titanic, of het gezicht van de onbekende met de X-Files. Vinden liefde en de liefde in een nieuwe stad of verken een magische koninkrijk als een slave-draaide-revolutionaire leider. Nieuwe afleveringen en seizoenen vallen vaak, er is altijd iets spannend om te spelen.
KEUZES DIE KWESTIE Controle over het lot van de personages en bepaal hun pad door elke aflevering van hun voortdurende avonturen. Vinden liefde en uw geliefde zal blijven aan uw zijde. Die de verkeerde persoon en het gezicht van vergelding. Is je verhaal! Wat kies jij?
BOEIENDE VERHALEN Er is voor ieder wat wils. Om te rebelleren tegen een gewelddadige en onderdrukkende heersende klasse of een nieuw leven te beginnen en ontmoet nieuwe vrienden en hou van belangen. Spelen en ontdek wat er gebeurt!

Storyscape is gepubliceerd op 06/12/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Storyscape (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Storyscape. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360