Trucs en Spelcodes: Mahjong Classic: Solitaire (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Mahjong Classic: Solitaire (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Mahjong Classic: Solitaire: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Mahjong Classic: Solitaire! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Laten we genieten van de Klassieke Mahjong: Solitaire gratis! Het Klassieke Mahjong: Solitaire is een gratis puzzelspel ook bekend als Shanghai Mahjong, Solitaire, Mahjong of Taipei Mah-jong. Als je in liefde met solitaire, poker, of de unie van de gameplay, je bent op de juiste plaats. De gameplay is zeer eenvoudig: u hoeft slechts tik op en match 2 dezelfde tegels voor de afwerking van de rand. Gebruiker kan aanpassen van de set van tegels met vele in het oog springende stijlen zoals: jewel, de bloem, de polygoon of de traditionele dek van kaarten.
Hoe om te speel het Klassieke Mahjong: Solitaire: ▶ Match 2 vrije tegels om ze te verwijderen. Een tegel wordt gezegd dat het gratis als het kan worden verplaatst naar de linker of de rechter, zonder dat de andere tegels. ▶ Is het onmogelijk om match 2 identieke tegels als een van hen is onder de andere tegels ▶ Ranking: de speler krijgt 1 ster wanneer u de volledige college, 2 sterren, indien niet gebruik van hint en ongedaan maken, of 3 sterren, als ik een hint & ongedaan maken in een beperkte periode van tijd.
Het Klassieke Mahjong: Solitaire spel beschikt over: ▶ Spelen 1000+ tabellen: De lijst zal blijven, zonder oplossing van de continuïteit. ▶ Onbeperkt gratis tips: Vinden van nieuwe aanwijzingen om te winnen het spel zo snel mogelijk. ▶ Gratis en onbeperkt ongedaan maken. ▶ Gratis en onbeperkt willekeurig: ze Zijn een nieuwe accommodatie voor uw dek van kaarten. ▶ Het aanpassen van het thema met een grote hoeveelheid tegels, set -, achtergrond -, en muziek. ▶ Genieten van het spel vrij zonder de druk van de tijd. ▶ Speel het Klassieke Mahjong:Solitaire overal, zelfs als je geen wi-fi in het hele gebouw. ▶ Nieuwe doelstellingen, power-ups en obstakels geven u Mahjong Solitaire is een hele nieuwe wending. ▶ Met anderen te spelen en genieten van je mahjong-reis samen. ▶ Goede pasvorm als je graag mahjong solitaire, patience, puzzel, mayong, word search en andere 'smart games'. ▶ Speel het Klassieke Mahjong: Solitaire offline op vluchten en reizen. ▶ Spelen met de andere vereist geen Facebook Login. ▶ De Klassieke Mahjong: Solitaire met regelmatige updates van het spel. ▶ Zorg voor de speler ondersteuning en de beste Mahjong Solitaire gemeenschap.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 07/12/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Mahjong Classic: Solitaire (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Mahjong Classic: Solitaire. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360