Trucs en Spelcodes: Bob's World - Super Avventura (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Bob's World - Super Avventura voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Bob's World - Super Avventura: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Bob's World - Super Avventura. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Bob ' s World - Super Adventure geeft u de kans om een stap terug in de tijd naar je kindertijd met de legendarische missie: Prinses te Redden. De wereld van dit spel bevat ontworpen levels, verschillende vijanden, boss super, eenvoudige gameplay, mooie graphics en rustgevende muziek en geluiden. Bob ' s world was niets, maar het is leeg uit als de prinses is ontvoerd in de jungle. Dan begint het avontuur! Uw taak is om te helpen Bob om te lopen door de mysterieuze jungle, springen over obstakels en super kwade monsters om de mooie Prinses te redden op de uiteindelijke bestemming van het avontuur.
[How to play] : + Gebruik de knoppen om te springen, bewegen en vuur + Eet de champignons en items om sterker te worden en het verslaan van de monsters. + Verzamel alle munten en bonus items om meer punten te krijgen en extra items kopen in de winkel.
[Functies]: + Mooie afbeeldingen met hoge resolutie + User interface + De muziek en geluidseffecten + Geschikt voor kinderen en alle leeftijden + Het spel is gratis, zonder enige verplichting tot aankoop. + Telefoon en Tablet support + Fantastische gameplay die vergelijkbaar is met de retro classic spel + Eenvoudig en intuïtief, met het scherm aan de achterkant van de controller + Bonus verborgen stenen en blokken van aardbeien, bloemen en schild + Vernietigbare stenen, blokken en het mobiele platform + Verborgen Bonus levels met veel klassieke en moderne munten + Andere verzamelobjecten, munten, schilden en meer + Ondergrondse werelden water, zwemmen, springen en rennen + Winkel met extra items en beloningen: het ontgrendelen van de ' s werelds eerste te eindigen in de andere werelden

Bob's World - Super Avventura is gepubliceerd op 11/12/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Bob's World - Super Avventura (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Bob's World - Super Avventura. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360