Trucs en Spelcodes: campionato di biliardo (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van campionato di biliardo voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

campionato di biliardo: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor campionato di biliardo!

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Dit is een spel waar je de target bal tussen 1 en 15 witte bal en leg het in 1 ° tot 7 ° is de kleur van de bal, en de 9 tot en met 15, wordt een gestreepte bal. Als u al het doelwit bal in de zak en leg de 8-bal op het einde, wint u.
[Hoe te spelen] - Draai de cue-stick met de klok mee of tegen de klok in door het te verslepen met de witte bal. - Druk op de biljarttafel kunt u de eerste richting aan de ingedrukte positie. - Het recht van de schuif de hendel op het scherm kan worden gebruikt voor het optimaliseren van de rotatie van de cue. - Druk op de bal-vormige knop op de bovenkant van de user interface te draaien de witte bal.
[Speciale functie] - U kunt genieten van een multi-play biljart spelen met gebruikers over de hele wereld. - Het is mogelijk om de uitdaging van de verschillende fasen met verschillende fase-instelling. - Kan je het overwinnen van de crisis met het gebruik van 2 elementen in de fase modus. - U kunt spelen de praktijk games met A. De speler in de oefen modus. - Kunt u de verschillende vormen van cues of het verhogen van de capaciteit van hun. - Geleverd in twee verschillende modi op een apparaat. Ondersteund door de resultaten en het klassement. - Ondersteunde 16 talen.

Dit spel is uitgebracht op 14/12/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop campionato di biliardo is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor campionato di biliardo (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360