Trucs en Spelcodes: TWIN COBRA classic (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor TWIN COBRA classic (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

TWIN COBRA classic: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor TWIN COBRA classic.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Het is een het ontspruiten spel schieten en vernietigen van de tanks, geweren, anti-vijandelijke vliegtuigen en helikopters. Het opstijgen van de helikopter van het vliegdekschip en win de strijd tegen de vijand.
[Hoe te spelen] U kunt uw gevechtshelikopter met uw vinger, en de kogel zal automatisch schieten. De bom-knop kan worden aangepast aan de linker-of rechterkant van het scherm.
[Functies] - Wanneer dit item is verworven, de macht van het wapen verhoogt. - Als je begint met een FULL-POWER START u het spel kunt starten met de volledige munitie macht. - Aanval model kan op verschillende manieren worden gewijzigd, zoals hieronder. - Rood: Munitie die zich verspreiden naar rechts en links, voor en ga rechtdoor. - Groen: de laserstraal. - Blauw: Munitie die verspreid op de afdeling radiologie. - Geel: Munitie in de vier richtingen, voor ,achter ,links en rechts. - Vier moeilijkheidsgraden: makkelijk, normaal, moeilijk en zeer moeilijk. - Gebruik van bommen in tijden van crisis, beschermt tegen vijandelijke aanvallen. - Wanneer het element B is verworven, de bom met één verhoogd. Verborgen sterren medaille krijgt u een bonus punten. Ondersteund door resultaten en standen. - Ondersteunde 16 talen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op TWIN COBRA classic sinds 16/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor TWIN COBRA classic (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360