Trucs en Spelcodes: Craig of the Creek: Voglia di Esplorare (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Craig of the Creek: Voglia di Esplorare (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Craig of the Creek: Voglia di Esplorare: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Craig of the Creek: Voglia di Esplorare!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Craig en zijn vrienden besloten om het verkennen van de kreek! Hen helpen ontdekken een nieuwe hoek van de beek, terwijl het verzamelen van schatten en macht-ups. Wees voorzichtig als u zal worden geconfronteerd met de gevaren, valkuilen en vijanden langs de weg. Join Craig in zijn missie!
-------------- ★ Verkennen verschillende delen van de beek. ★ Voorkomen intelligente vijanden en lafhartige vallen! ★ Gebruik van platforms en springplanken voor de sprong tussen de levels door! ★ Verzamelen van munten en power-ups als je gaat! ★ Versla de tegenstanders in de gevechten met de eindbazen! --------------
BELANGRIJKE OVERWEGINGEN: U kunt downloaden en spelen dit spel gratis. Dit spel bevat een advertentie die zal je doorverwijzen naar een website van derden. U kunt uitschakelen van uw apparaat-id die wordt gebruikt voor interest-based advertising in het instellingen menu van het apparaat. Deze app biedt de mogelijkheid voor volwassenen om te ontgrendelen of te kopen in-game items met echt geld aan het verbeteren van het spel. U kunt deze uitschakelen in-app aankopen door het aanpassen van de instellingen van het apparaat.

Craig of the Creek: Voglia di Esplorare is gepubliceerd op 18/12/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Craig of the Creek: Voglia di Esplorare (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360