Trucs en Spelcodes: Clocker (PC / XBOX ONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Clocker voor PC / XBOX ONE.

Inleiding

Clocker: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Clocker. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Clocker, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

De wereld is opgeslokt in de grijze leegte van de tijd en de ruimte. De enige sleutel tot de liquidatie van de puzzel - een-tijd-control-zak-horloge - in de handen van een horlogemaker Vader. Krachtige en otherwordly, de klok zorgt voor een mysterieuze barrière tussen de Vader en zijn ex-Dochter. Je moet vinden van de andere, of beide op te lossen in grijs?

We hebben materiaal geldig voor PC / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds mb/ce/Dece, de datum waarop Clocker werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Clocker (PC / XBOX ONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Clocker, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360