Trucs en Spelcodes: MIXMSTR - Gioco per DJ (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van MIXMSTR - Gioco per DJ voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

MIXMSTR - Gioco per DJ: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van MIXMSTR - Gioco per DJ verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Neem uw carrière als DJ van kleine clubs om de titel enorme rave, en muziek afspelen vanaf favoriete muzikanten in de Mixmaster, het ultieme DJ-spel. Mixmstr is een Dj-matching game creatieve tempo van het spel en spellen van verzamelkaarten.
Speel de juiste nummers op het juiste moment, en maak uw record bag met de aandacht voor de menigte! Het bijwerken van bestaande records en nieuwe in-game record shop bijgewerkt op een regelmatige basis met de beste muziek van EDM, Techno, en het verslaan van de vorige scores in de disco evenementen om geld in te zamelen en bekendheid punten uit te voeren voor de grotere podia en drukte, en uiteindelijk uitgegroeid tot een superster DJ hero nacht-leven in de beste nieuwe muziek en spel
Kenmerken:

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor MIXMSTR - Gioco per DJ (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor MIXMSTR - Gioco per DJ, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360