Trucs en Spelcodes: COSMIC WARS : THE GALACTIC BATTLE (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van COSMIC WARS : THE GALACTIC BATTLE voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

COSMIC WARS : THE GALACTIC BATTLE: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van COSMIC WARS : THE GALACTIC BATTLE verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

- 2018 Bekroond met de Grand Prize voor de Indie Game van het Jaar! - 2018 Google Indie Game Festival Top 3 selectie!
Het einde van de wereld is nabij, reis om te overleven in de Kosmische Oorlogen
▼ Het verkennen van een donkere, post-apocalyptisch universum en ontdek de verschillende verhalen. ▼ Combineer je favoriete onderdeel, maar u wilt! Bouw je eigen strategische vloot! ▼ Overleven in de strijd tegen de verschillende krachten, ruimte monsters, en andere gebruikers die zwerven van het universum. ▼ Om te leiden de strijd voor het voordeel met de vaardigheid en interceptors. ▼ Uitgegroeid tot een bounty hunter en het arresteren van de vluchtelingen. ▼ Reis door de wereld van de 'Kosmische Oorlogen' met een mooi kunstwerk en unieke scenario ' s. ▼ ▼ Een prachtige ruimte slag strategie waar de tijd vliegt! ▼ Meer dan 60 missies en veel van het spel

COSMIC WARS : THE GALACTIC BATTLE is gepubliceerd op 27/12/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor COSMIC WARS : THE GALACTIC BATTLE (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360