Trucs en Spelcodes: Parole Gelide (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Parole Gelide (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Parole Gelide: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Parole Gelide en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

U moet vinden van alle de woorden in de lijst met behulp van de afbeelding als een aanwijzing. Tik op het woord en het gebruik van enkele van de brieven aan het ontcijferen van het woord. Ook zijn sommige woorden hebben een bonus tegels die u zullen helpen ontrafelen van de letters in de andere woorden van de puzzel. Wanneer alle woorden worden gevonden, wordt het volgende niveau worden geopend voor meer plezier! Ga zitten met een lekkere sangria en uw vrienden en proberen te vinden van al de woorden, terwijl u naar de schitterende foto ' s!
Kenmerken:
Meertalige U kunt spelen in het engels, frans, portugees, italiaans, duits, russisch of spaans. Een geweldige manier om je woordenschat te vergroten in een andere taal.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 29/12/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Parole Gelide (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Parole Gelide. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360