File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van New Tasty Fruits Bomb: Puzzle World • Apocanow.nl

New Tasty Fruits Bomb: Puzzle World: Trucs en Codes

Leer de trucs van New Tasty Fruits Bomb: Puzzle World en ontdek de codes op deze pagina.

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van New Tasty Fruits Bomb: Puzzle World verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Join Olivia op haar zoektocht om te zoeken naar de smakelijke vruchten van de legende. Reis door de Puzzel van de Wereld, waar de vruchten verborgen zijn! Help Olivia en ga op een avontuur om te vinden van de legendarische fruit!
[Hoe te Spelen] Het verzamelen van de vruchten verspreid over het niveau. Match 3 fruit van de zelfde kleur om hen te maken verdwijnen. Als je 4 of meer overeenkomen van een type, een speciaal item dat wordt weergegeven! Het is mogelijk om te annuleren en de lasten van de vruchten met het. Maak je geen zorgen als je niet kunt winnen van een niveau, we zijn het opslaan van de items om je een handje! Olivia wordt blij om zijn tijd met zijn avontuur, het is dus goed voor zijn hulp wanneer heb je vrije tijd!
[Functies] Free-to-play U kunt offline spelen, geen internet toegang nodig Het aantal niveaus te spelen hoor Makkelijk te gebruiken controles

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op New Tasty Fruits Bomb: Puzzle World sinds 31/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor New Tasty Fruits Bomb: Puzzle World, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360