Trucs en Spelcodes: F1 Manager (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van F1 Manager en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

F1 Manager: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor F1 Manager.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Speel NIEUWE F1® Manager voor GRATIS en je kunt de baas! Neem de controle, de grote gesprekken, en het beheersen van de kunst van de race strategie om de beste F1® team in de wereld. Hij zou vertellen zijn piloten om alles op het spel en ga er voor, of speelt u het lange spel en stiekem een overwinning in de laatste ronde? Sneller dan ooit op de baan met VERBLUFFENDE graphics. Met alle OFFICIËLE circuits, coureurs en teams uit de 2019 FIA Formula One World Championship™, met inbegrip van Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Max Verstappen en Daniel Ricciardo.
KENMERKEN VAN DE GAME ● Officiële Formule 1® racing management strategie spel Maak je ultieme F1® team en duel spelers in real-time 1v1 races ● Zorg split-second beslissingen om te verslaan van de rivalen racen ● Winnen van de geblokte vlaggen te ontgrendelen van de nieuwe serie en verdien epische beloningen ● Het werven en opleiden van leven echte F1® - stuurprogramma ' s ● Het verzamelen van auto onderdelen, ontwikkelen en aanpassen van uw race auto ● Concurreren tegen alle 10 de officiële F1® team bella, het echte leven F1® circuits ● Trek de tactische genie van order management ● Stel de pitstop strategie en het kiezen van de juiste band verbindingen ● U beslissen wanneer te duwen of brandstof besparen ● Reageren op weersveranderingen, ongevallen en safety car-periodes ● Vecht je een weg naar de top van de competitie en won promotie naar de betere afdelingen
LET OP! F1® Manager is gratis te downloaden en te spelen, maar sommige voorwerpen in het spel kan ook voor echt geld worden gekocht. Ook onder onze algemene Voorwaarden en Privacy-Beleid, moet u ten minste 13 jaar oud zijn om te spelen of te downloaden F1® Manager.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor F1 Manager (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360