Trucs en Spelcodes: Clash of Blocks (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Clash of Blocks voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Clash of Blocks: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Clash of Blocks en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Hebt u wat het neemt om uit te blinken in dit spel van humor, intelligentie, en de kleur?
In de Botsing van de Blokken, uw taak is om strategisch plaats uw blokkeren, zodat het unrolls sneller dan je tegenstanders. Uw doel is om te winnen van een meerderheid van de raad, om uw kleur te nemen de meerderheid van de raad! U kunt een 60% - meerderheid? Of de 70%? Of 80%? Of zelfs meer dan 90%?
Je moet gemene en sluwe om meer stenen van de tegenstander kleur!

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 04/01/2020, de datum waarop Clash of Blocks werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Clash of Blocks (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360