Trucs en Spelcodes: Classic Sudoku (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Classic Sudoku voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Classic Sudoku: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Classic Sudoku. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Voorgesteld Kraken-Cryptische-YouTube-de meest populaire Sudoku kanaal, dit is het nieuwe merk van 'Sudoku Classic' spel dat hun kijkers hebben aangevraagd voor de laatste twee jaar!
Simon Anthony en Mark Goodliffe, de gastheren Kraken Cryptisch, ze zijn gemonteerd op een bijzondere collectie van sudoku puzzels. Sudoku, het spel van dekken een breed scala van problemen, geschikt voor alle smaken en ze vereisen ook een ongelooflijke waaier van technieken om ze op te lossen efficiënt! Elk van deze speciale puzzels had om in aanmerking te komen voor opname in het spel door het passeren van een zware test spel - test die GEEN andere sudoku-spel op de markt zou gaan. Dit spel-test zorgt ervoor dat een mens heeft nagedacht over het pad, de oplosser zal gaan, als u door middel van de puzzel. Geen computer test hier!
In feite is het onze meest geavanceerde puzzels zijn zorgvuldig ontworpen om te laten zien een aantal van de duivelse technieken op een intuïtieve manier, met het doel van het helpen van probleemoplossers te BEGRIJPEN van de patronen betrokken.

Dit spel is uitgebracht op 06/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Classic Sudoku is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Classic Sudoku (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Classic Sudoku, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360