File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Blackwater Sea: Ship Royale • Apocanow.nl

Blackwater Sea: Ship Royale: Trucs en Codes

Hieronder vind je alle trucs van het spel Blackwater Sea: Ship Royale voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Blackwater Sea: Ship Royale. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Allemaal aan boord! Het beheren van uw schip en het verzamelen van een uniek team in de nieuwe arcade spel Blackwater van de Zee: het Schip Royale. Uw doel is om te verslaan van de vijanden in de oorlog voor de Caribische Zee! Verzamelen van middelen, in de beste traditie van de ik-games, groter en sterker. Uitbreiden van uw macht en de meest beroemde kapitein op de zeven zeeën!
Eigenschappen van het spel: - De vloot van de piraten en soldaten worden uw vijanden, of u kunt huren om te vechten tegen je tegenstanders. - Upgraden van uw schip met verschillende skins te schrikken van de vijand. - Passeren het slagveld en het verzamelen van zoveel mogelijk middelen zo veel mogelijk. - Het verkennen van andere functies: schiet op de vijanden met kanonnen, verhogen van uw snelheid of botskracht. - Een top speler en niet crashen in de stenen!
Veel geluk, Kapitein!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Blackwater Sea: Ship Royale, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360