Trucs en Spelcodes: Jigsaw Blast (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Jigsaw Blast voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Jigsaw Blast: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Jigsaw Blast en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Discovery Channel is hongerig naar avontuur, en alleen JIJ kan helpen! Doe mee aan de Tom Tom, Yo-Yo en J. J., een fantastische reis naar nieuwe plaatsen, waar het mysterie zijn schatten gewoon wachten om te worden gevonden. Klaar om te springen op de gekleurde snoepjes en het beeld van de onderdelen van het SPEL in dit GRATIS puzzelspel!
KENMERKEN ● Nieuwe, eenvoudige en verslavende puzzel-gameplay! Duidelijk uw manier door heerlijke Snoep muur, en de afbeelding van het spel stukken in te vullen Avontuur album! ● Wedstrijd 6+ snoepjes voor het maken van krachtige boosters om te helpen u blast door de levels ● Talloze booster en krachtige combo ' om u te helpen de puzzel op te lossen ● Speel uw weg door de wereld in honderden uitdagende levels! ● Het verzamelen van de sterren door de voltooiing van de niveaus en win geweldige prijzen! ● Leaderboards om te concurreren met je vrienden en spelers over de hele wereld ● Het is eenvoudig te synchroniseren het spel tussen apparaten en ontgrendelen van de volledige functies van de game wanneer verbonden met het Internet Like ons op Facebook: facebook.com/jigsawblast

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 10/01/2020, de datum waarop Jigsaw Blast werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Jigsaw Blast (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360