Trucs en Spelcodes: Battle of Items : VIP (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Battle of Items : VIP (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Battle of Items : VIP: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Battle of Items : VIP verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

■ Het verkrijgen en versterken van uw apparatuur! ■ Kan samengevat worden in drie stukken van apparatuur om een hogere graad van apparatuur ■ Het is mogelijk om het ontmantelen van de apparatuur om de twee ondergeschikte apparatuur ■ Het verzamelen van materialen die nodig zijn om de apparatuur! ■ Verdienen uw apparatuur uit dragon hunt! ■ Neem de uitdaging ranking!!!
■Gratis versie https://play.google.com/store/apps/details?id=com.JinguStudio.Item2

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 12/01/2020, de datum waarop Battle of Items : VIP werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Battle of Items : VIP (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Battle of Items : VIP. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360