File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Battle of Items : VIP • Apocanow.nl

Battle of Items : VIP: Trucs en Codes

De pagina gewijd aan de trucs van Battle of Items : VIP (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Battle of Items : VIP verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

■ Het verkrijgen en versterken van uw apparatuur! ■ Kan samengevat worden in drie stukken van apparatuur om een hogere graad van apparatuur ■ Het is mogelijk om het ontmantelen van de apparatuur om de twee ondergeschikte apparatuur ■ Het verzamelen van materialen die nodig zijn om de apparatuur! ■ Verdienen uw apparatuur uit dragon hunt! ■ Neem de uitdaging ranking!!!
■Gratis versie https://play.google.com/store/apps/details?id=com.JinguStudio.Item2

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 12/01/2020, de datum waarop Battle of Items : VIP werd gepubliceerd.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Battle of Items : VIP. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360