File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Hungry Burger - Cooking Games • Apocanow.nl

Hungry Burger - Cooking Games: Trucs en Codes

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Hungry Burger - Cooking Games (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Hungry Burger - Cooking Games verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een nieuwe hamburger restaurant is geopend! Met de droom van het maken van de meest heerlijke hamburgers en maken een hoop geld, moet u besteld heeft te maken met een verscheidenheid aan gerechten om te voldoen aan de klanten, upgrade keukengerei en ingrediënten voor de voedingsmiddelen -, versieren van de restaurants, en het openen van meerdere vestigingen om een burger meester.
In de career-mode: Je kunt ontgrendelen nieuwe items met elk niveau, en door middel van uw chef-kok carrière de beste momenten.
In Chef-Kok Kampioenschap: We gastheer van een van de meest heerlijke gerechten, wedstrijden, en onze rechters, vergelijk de beste hamburgers, en de toekenning van punten aangepast. Uw recepten kan u helpen beter om te winnen van de mode.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Hungry Burger - Cooking Games sinds 12/01/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Hungry Burger - Cooking Games. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360