Trucs en Spelcodes: Cube Rush Adventure (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Cube Rush Adventure en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Cube Rush Adventure: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Cube Rush Adventure verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Download en speel Cube Rush Adventure - de meest leuke en spannende touch 2 spel! Oplossen van de puzzels in dit leuke spel stralen, schakel alle niveaus en win coole booster. Speel nu gratis en genieten van tal van uitdagende levels! Veeg-en wedstrijd 2 of meer aangrenzende blokjes om de missies te voltooien en niveaus. Het maken van krachtige combo te krijgen geweldige cadeaus en exploderen alle de toon blokken!
GENIET VAN EEN UNIEKE GAMEPLAY Cube Rush is de meest leuke en verslavende arcade spel van matching in de winkel! De laatste bommenwerper, swap en overeenkomen met uw manier - tik op om te verpletteren de kubussen en de BOOM het maken van een grote explosie! Het is een geweldige game-boom van de kubus iedereen die gek is op te blazen en het pop voor de lol. Lid worden van de kleur-stralen avontuur en hebben een blast pletten, te breken, en het verzamelen van alle de kleurrijke stenen!
Hier is een TIP van ons om te Proberen om de raad van bestuur met de minste beurten om een hogere score krijgen. Vergeet niet, hoe meer blokken je pop en barsten, hoe hoger de score u zult krijgen! Voltooi de missies opgericht aan het begin van elk niveau, de meester van alle uitdagingen, ontploffen toon blokken en puzzels op te lossen. Dus sit back, relax, en geniet van het spelen en het oplossen van alle arcade leuke puzzel. Het verzamelen van kubussen is super LEUK!

Dit spel is uitgebracht op 17/01/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Cube Rush Adventure is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Cube Rush Adventure (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360