Trucs en Spelcodes: Coppie Minime (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Coppie Minime voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Coppie Minime: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Coppie Minime.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Het Spel van de Woorden van gelijke strekking is gratis en leuk voor alle kinderen in de leeftijd van 2 jaar en ouder en is nuttig om het kind te helpen in de discriminatie terugkeerde. Het spel is gratis en heel eenvoudig: het kind na te hebben geluisterd naar een woord,moet u het juiste alternatief tussen de twee beelden gepresenteerd, die overeenkomen met twee soortgelijke woorden(minimale paren).
Instructies: - Selecteer het niveau dat volgens het type geluid (Gedempt-Geluid, ± Continue, ± Voorkant, of woorden Gemengd) - Luisteren naar het woord, gesproken door een echte stem van een arts van spraak-taal-patholoog en tik op de image matching tussen de twee voorstellen. - Aan het einde van de niveaus die u kunt opslaan of delen het resultaat. - In het score scherm ziet u de resultaten. - In het scherm dat wordt Getraind, kunt u de praktijk van het luisteren naar de uitspraak van alle woorden in het spel
Minimum koppel is een paar woorden van de taal, waarin het verschil van een louter geluid is voldoende om het identificeren van de verschillende betekenissen, en dankzij dit spel zullen de kinderen leren de exacte vereniging.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 23/01/2020, de datum waarop Coppie Minime werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Coppie Minime (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Coppie Minime, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360