Trucs en Spelcodes: MUapp Letters & Numbers (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van MUapp Letters & Numbers voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

MUapp Letters & Numbers: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor MUapp Letters & Numbers.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

MUapp Letters en Cijfers is de nieuwe applicatie ontwikkeld door Mukako voor Beweeglijke games. Met MUapp Letters en Cijfers die u kunt leren van het alfabet en hoe om brieven te schrijven, terwijl het leren van nieuwe woorden in 5 talen, of leert cijfers en tellen. Werkt met DISKcover Letters en Cijfers, een ongelooflijke schijf gemaakt door Mukako die je leert de wiskunde en het alfabet door middel van games.
Onze DISKcover Letters en Cijfers is volledig compatibel met het Veranderen is. Weet Je Veranderen? Wisselvallig is het beste voor de kinderen om te spelen tabel. Het groeit met uw kind tot 8 jaar. Ontworpen in Italië, is gemaakt van hout en verkrijgbaar in 5 mooie kleuren. Onze MUapps zijn zodanig ontworpen dat de meisjes en jongens zich volledig op het ontwikkelen van hun vaardigheden. Om deze reden hebben we de D-houder, de ondersteuning van de apparaten die het mogelijk maken kinderen voor het aansluiten van een telefoon of tablet direct aan de Veranderende en spelen volledig handsfree. Voor meer informatie bezoek onze website: mukako.com FUNCTIES: VAN 3 TOT 8 JAAR - kiezen tussen letters en cijfers en het leren van nieuwe woorden KWALITEIT EN INTERACTIEVE - stimuleert baby ' s verbeelding en stimuleert hen met leuke animaties ONDERSTEUNING voor hands-free GEBRUIK VAN de APP – het digitale aspect is alleen voor de kinderen leiden tot de ontwikkeling van hun manuele vaardigheden EENVOUDIGE EN SCHONE USER INTERFACE, eenvoudig te begrijpen voor de kinderen en goed voor het gezin OUDERLIJK toezicht - uw kind spelen in een veilige ruimte, met geen links naar sites van derden of reclame

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor MUapp Letters & Numbers (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor MUapp Letters & Numbers in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360