Trucs en Spelcodes: Jewel Ancient 2: gemme perdute in Egitto (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Jewel Ancient 2: gemme perdute in Egitto (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Jewel Ancient 2: gemme perdute in Egitto: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Jewel Ancient 2: gemme perdute in Egitto verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

In het oude Egypte de beschaving te vinden van de verloren edelstenen schat van de Farao ' s graf met de mooie Priester, en de legende van de leeuw. Jewel Oude 2 - de klassieke jewel match 3 puzzel spel met nieuwe missies, +1000 levels, kleurrijke graphics en mythische avontuur. Dit gratis spel is goed ontworpen puzzels waar iedereen van kan genieten. Makkelijk te starten, maar de latere levels zal een uitdaging worden voor de verschillende missies en obstakels! Heb je de moed om te pick-up van de zoektocht en het vinden van de verloren schat van de Farao ' s graf van het oude Egypte in de wereld !?
WAT is NIEUW IN JEWEL OUDE 2 ★ Fantastische grafische vormgeving van het nieuwe karakter: de egyptische Priester ★ Nieuwe voorwerpen, nieuwe missies, geluiden, en meer verslavende levels! ★ Twee speltypen: normaal en uitdaging in de hard modus. U kunt schakelen tussen hen ★ Wedstrijd 4 juwelen om een Vierkant te vormen tot een magische Bug te helpen bij het doorbreken van de barrières ★ Ondersteuning voor meer talen ★ Opslaan je voortgang in het spel (sync) op meerdere apparaten ★ Kunt u kopen meer munten in de tempel, winkel
KENMERKEN ★ Kleurrijke en mysterieuze graphics, heldere juweel, en met veel effect! ★ Meer dan 1000 levels te vinden van de verloren schat van de Farao in de legende van de egyptische beschaving. Meer levels worden toegevoegd! ★ Onbeperkte duur - geen hart! Speel het puzzel spel van avontuur, zo veel als je kunt! ★ Geen Wi-Fi, kan ik spelen? Ja, het is mogelijk om deze match 3 spel, online of offline ★ Gratis boosters en beweegt door te kijken naar video ' s beloning voor het winnen van de niveaus van uitdaging! ★ Een klassiek gratis spel met nieuwe game modi die iedereen kan spelen ★ Neem een tempel reis met de mythe, de legende van de leeuw - de Sfinx van Gizeh en de mooie Priester ★ Een kleine gratis spel dat ondersteunt telefoons en tablets ★ Dagelijks gratis bonus games. Nuttig zijn voor bejaarden, voor het trainen van de hersenen

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Jewel Ancient 2: gemme perdute in Egitto sinds 11/02/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Jewel Ancient 2: gemme perdute in Egitto (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Jewel Ancient 2: gemme perdute in Egitto. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360