Trucs en Spelcodes: Cooking Fever (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Cooking Fever op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Cooking Fever: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Cooking Fever en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Geniet van Valentijnsdag voor een Beperkte Tijd, Updates De beste Valentijnsdag cadeau voor je geliefde is de voedsel - dus laten we samen koken! Valentijnsdag is gekomen om te Koken Koorts! Ontvangen giften en liefde, genieten van de decoraties in het nieuwe evenement!
Koken van heerlijke gerechten en desserts uit de hele wereld in dit verslavende time management spel! Met een keuze uit 27 unieke locaties, van Desserts en Fast Food tot vis en Oosters Restaurant, zult u in staat om de praktijk uw vaardigheden in een verscheidenheid van instellingen en kooktechnieken. Meer dan honderd ingrediënten om te koken een paar honderd smakelijke gerechten. Probeer alle mogelijke keukenapparatuur, koffie en rijst fornuizen bij pizza ovens en popcorn makers. Versier uw restaurants om meer klanten te trekken. Maak je eigen freebies, zoals koekjes of cupcakes te maken, die de ervaring van uw klanten meer persoonlijke en onvergetelijke, net als in het echte leven! Een Upgrade van uw keuken en produceren een grote verscheidenheid aan gerechten. Oh, en hadden we al gezegd dat dit spel is verslavend en boeiend als koorts? Veel plezier koken en vergeet niet om uw gerechten met je vrienden op Facebook!
BELANGRIJKE OPMERKING: Koken Koorts nu vereist toegang tot het internet om te kunnen spelen. Het spel maakt gebruik van een kleine hoeveelheid gegevens voor de functies, zoals de Keuken, de Koorts van dagelijkse prijzen, voor het herstel van verloren spel vooruitgang en andere gameplay verbeteringen. We hopen dat je een geweldige tijd draait onze nieuwste restaurant!

Dit spel is uitgebracht op 13/02/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Cooking Fever is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Cooking Fever (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Cooking Fever, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360