Trucs en Spelcodes: Kiss of the Wendigo : Romance Otome Game (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Kiss of the Wendigo : Romance Otome Game (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Kiss of the Wendigo : Romance Otome Game: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Kiss of the Wendigo : Romance Otome Game!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Het ontdekken van je ware liefde in dit unieke Romantiek Otome Game Genie Inc!
Een middag met een bezoek aan het park met je beste vriend, die heeft ook een aantal spannende nieuws te delen. Te popelen om het te vieren, loopt ze het huis, terwijl u uw tijd nemen, genieten van de frisse lucht en het gevoel blij voor haar. Maar dan hoor je een verschrikkelijke schreeuw... Ramp opent binnenkort vind je jezelf in het midden van een bovennatuurlijke, moord mysterie... en het lijkt alsof je bent de volgende op de lijst! Terwijl die om het conflict te vermijden, je snel merkt dat je in het gezelschap van drie knappe jongens die zeggen dat ze willen om u te beschermen... al je lijkt te hebben een soort van verbinding met de zaak.
De onderzoeken onthullen het bestaan van de verschrikkelijke wezens: de Wendigo en de Sirenes. Deze wezens zijn in het midden van een oorlog tussen de monsters, die werd gebracht in uw menselijke wereld... en voor sommige reden, de oorlog wezens zijn nu na! Hoe zijn deze drie prachtige vreemden aangesloten op de monsters? Wie is de legendarische monster Hunter wie geprofeteerd is het einde van de oorlog? En welke van deze fijne jonge vrijers zal winnen van de grootste oorlog van alles... de één om te winnen van je hart?

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 14/02/2020, de datum waarop Kiss of the Wendigo : Romance Otome Game werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Kiss of the Wendigo : Romance Otome Game (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Kiss of the Wendigo : Romance Otome Game. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360