Trucs en Spelcodes: Indovina la Parola (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Indovina la Parola (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Indovina la Parola: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Indovina la Parola. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Daag vrienden en familie uit om het woord te raden gemeenschappelijk aan de vier beelden getoond in de video. Het is een klassieke puzzel spel op je mobiel volledig gratis en hebben altijd plezier. Het spel is verdeeld in 12 afleveringen, en 240 levels met toenemende moeilijkheidsgraad van de progressive. het spel is beschikbaar in 10 talen, waaronder italiaans. Daag je vrienden en familie om het woord te raden vier foto ' s getoond in de video. Het is een klassieke mobiele puzzel spel dat is volledig gratis en altijd leuk. Het spel is verdeeld in 12 afleveringen, en 240 levels met toenemende moeilijkheidsgraad van de progressive. het spel is beschikbaar in 10 talen, waaronder italiaans.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Indovina la Parola sinds 18/02/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Indovina la Parola (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360