Trucs en Spelcodes: Jewel relics (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Jewel relics (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Jewel relics: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Jewel relics. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

[Juweel relikwieën]
- Verken de oude ruïnes te vinden van de verloren schatten van de farao ' s! - Ons uit te nodigen om de wereld van hoge kwaliteit puzzel games met een verscheidenheid aan missies en kleurrijke graphics.
Verplaats de sieraden en zet het in dezelfde vorm. Vol verborgen historische missie van de site en vind de schat! Ervaring in 500 verschillende stadia!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Jewel relics (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Jewel relics, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360