File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Sonic Dash 2: Sonic Boom • Apocanow.nl

Sonic Dash 2: Sonic Boom: Trucs en Codes

Alle trucs en codes van Sonic Dash 2: Sonic Boom voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Sonic Dash 2: Sonic Boom. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het schitterende vervolg op de SEGA ' s hit eindeloze loper, SONIC DASH. Met de cast en de wereld van het nieuwe TV-serie, SONIC BOOM.
Nieuwe en verbazingwekkende 3D-werelden, uitdagingen en spel. Speel als Sonic, Tails, Amy, Knuckles, en Sonic ' s nieuwe vriend, Sticks. Laten we dit doen!
SONIC DASH 2 FUNCTIES - RACE met maximaal drie tekens in het nieuwe Team modus van het Spel! Swap renners halverwege de race om geld te verdienen de hoogste scores - ONTGRENDEL nieuwe bijzondere bevoegdheden - Sonic Dash magnetische Ring, Knokkel Slam, Amy Ring Hamer, en meer - Het VEROVEREN van nieuwe obstakels en Badniks - DASH op de nieuwe fast tracks, en de prachtige Sonic Boom wereld - MEESTER van de nieuwe Swing & Tilt spel met de super charged Enerbeam; kantel het toestel om de rotatie van de loper naar de Ringen en Ballen - Het VERZAMELEN, ontwikkelen en uitvoeren met de nieuwe magic Sprite - VERDIEN speciale beloningen, nieuwe Evenementen en het Dagelijks SEGA Uitdagingen

Dit spel is uitgebracht op 28/02/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Sonic Dash 2: Sonic Boom is gepubliceerd.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Sonic Dash 2: Sonic Boom, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360