Trucs en Spelcodes: MR Dinosaur:Play Your Pet (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor MR Dinosaur:Play Your Pet op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

MR Dinosaur:Play Your Pet: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor MR Dinosaur:Play Your Pet!

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

De controle van uw eigen Dinosaurus tot het eten van meer mensen, om te groeien in niveau, zodat u kunt eten van andere dinosaurussen en win het Spel.
Wanneer je het spel speelt, beweegt de dinosaurus met eenvoudige bediening. Win door het eten van de meeste mensen en veroorzaken meer verwoesting! Verzamel de munten en maak uw dinosaur sterker! Het is een fantastisch gevoel als je de dinosaurus te schoppen de auto lijn in de stad. Probeer Het Nu!
Kom op, Download het spel en ik voel het nu!

Dit spel is uitgebracht op 01/03/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop MR Dinosaur:Play Your Pet is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor MR Dinosaur:Play Your Pet (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor MR Dinosaur:Play Your Pet, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360