File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Emma's Adventure: California • Apocanow.nl

Emma's Adventure: California: Trucs en Codes

Trucs, Codes en Geheimen voor Emma's Adventure: California op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Emma's Adventure: California en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Hey, avonturiers! Welkom in Californië. Hier kunt u verkennen van de grote en gevaarlijke grond en bouwden hun boerderijen en steden met Jim, de Gold Miner en Emma, het meisje van het land. Zoals u weet, maakt niet uit hoe voorzichtig je ook bent, gevaar kan gebeuren in de manier waarop goud mijnen. We zoeken en vinden van de zeldzame schat! Kenmerken: • Bouw je eigen stad met prachtige gebouwen en decoraties! • Volledige allerlei uitdagingen om te verkennen van de geheimen van de California! • Bouw je eigen boerderij, waar u kunt houden van dieren en gewassen! • Voldoen aan vreemde mensen en gebeurtenissen tijdens het avontuur in de mysterieuze land! • Het bouwen van uw eigen bedrijf rijk door het selecteren van de juiste missies en voltooien van de bestellingen met de collectie en de productie van! • Verken dit land en te genieten van de prachtige landschap! En de ' Gold Rush! We betreden nu het spel en start een legendarische avontuur door de vallei, de woestijn en de sneeuw in dit prachtige land. Als u nog vragen en problemen tijdens uw avontuur, of je wilt je verhaal te delen met ons, aarzel dan niet om contact met ons opnemen op de volgende manieren: - Stuur een E-mail naar: emmaadventureca@gmail.com Of - Commentaar op Facebook:www.facebook.com/AdventurCA

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Emma's Adventure: California. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360