Trucs en Spelcodes: Cannon Shot! (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Cannon Shot! (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Cannon Shot!: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Cannon Shot!. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Cannon Shot!, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Vul de emmers met de ballen om een level te voltooien.
Gebruik uw vinger te verplaatsen verschillende objecten te wijzigen in de richting van de ballen te schieten. Smart doel!
Voltooi levels om te ontgrendelen van nieuwe wapens. U vindt de zeldzame?

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 14/03/2020, de datum waarop Cannon Shot! werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Cannon Shot! (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Cannon Shot!, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360