Trucs en Spelcodes: Book Of Ramses Slot (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Book Of Ramses Slot voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Book Of Ramses Slot: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Book Of Ramses Slot. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Book Of Ramses Slot, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Het boek van Ramses slot - dit spel is een simulator.
Slot machine op het Egyptische thema: Afbeeldingen - de oude piramides, mummies, sfinxen, graven en sarcofagen. Muziek - het volledig dompelt je onder in het oude Egypte.
Kenmerken van een gokautomaat: De 5 rollen. 10 pay-lijnen. 9 symbolen - 10, J, Q, K, A, Kat, Isis, de moeder, en met de Reiziger. Speciale symbool - Boek (vervangt elk symbool. 3 of meer Boeken, het starten van een bonus spel). Risico van het spel - na de overwinning van de één of meer lijnen, kunt u neem een kans en double uw score. Bonus spel - 10 gratis spins met een keuze van een speciale bonus symbool.

Dit spel is uitgebracht op 18/03/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Book Of Ramses Slot is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Book Of Ramses Slot (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Book Of Ramses Slot. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360