Trucs en Spelcodes: Murder in the Alps (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Murder in the Alps (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Murder in the Alps: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Murder in the Alps!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Moord in de Alpen is een spel zoals geen ander. Het is een volledig interactieve misdaadroman met een ongelooflijke verborgen object spel heeft. Reis terug naar de jaren 1930, op te lossen talloze mysteries, en om te leven een avontuur in de authentieke sfeer van het moment.
Het originele verhaal is gevestigd in een hotel ondergedompeld in één van de mooiste skigebieden van de Alpen. Maar dingen kunnen snel neemt een beurt voor het erger. Het verhaal begint wanneer een van de gasten gaat ontbreken, en het is niet lang voordat vreemde gebeurtenissen beginnen te gebeuren. Anna Myers, een journalist van Zürich, die op vakantie in het hotel, neemt het op zich om het mysterie op te lossen. Met elke nieuwe dag, het plot verdikt, en Anna moet beslissen welke van de tien mysterieuze tekens kunnen worden van de moordenaar.
Naarmate het spel vordert, zult u een bezoek brengen aan vele unieke plaatsen, van de frisse schoonheid van de Alpen, de diepten van de met bloed gevulde kelders. De ervaring van de verslavende gameplay en een boeiende verhaallijn. Verbijsterende puzzels oplossen, interactief werken met elke één teken, en ontdek dat een van hen is de twisted killer. De zaak op te lossen voordat de moordenaar krijgt u en alle anderen? Je bent geestig genoeg om erachter te komen alle aanwijzingen? U kunt het antwoord vinden op de Moord In de Alpen? Er is slechts één manier om uit te vinden, dus krijg je vergrootglas en detective-hoed omdat deze geweldige film ervaring wacht op u!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Murder in the Alps (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Murder in the Alps. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360