Trucs en Spelcodes: Stickfight Archer (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Stickfight Archer voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Stickfight Archer: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Stickfight Archer. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Stickfight Archer, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

De oorlog is nabij! U bent de laatste schutter van de oude stok-tribal. Pick-up van uw voorouder van de boog en uw vijanden voel je woede. Hoe kunt u het doen? Boog betoverd met vuur? Met het gif? Met ijs of koud is? U kunt al! U ziet op uw reis. Gewoon doden alle van hen, het uitvoeren van taken, en voor de loots. De rest is een legende. Het spel is eenvoudig: Sleep en laat los om te schieten van pijlen. De twee pijlen in het lichaam of alleen de één in het hoofd, je zal hen vernietigen. Vier power-ups kunnen helpen in de strijd: Genezen, Schild, de Pijl Douche, en Teleport. Aandacht, je vijanden zijn de opleiding van de hele dag, zorg ervoor dat uw apparatuur up-to-date. Eigenschappen van het spel: + Eenvoudige maar verslavende Gameplay + Campagne-modus met 75 levels + Eindeloze modus: in de - dood - voor loot - verlaten + Twee-speler lokale modus + 30 wapens, 20 outfits, 15 juwelen met verschillende statistieken en vaardigheden + Het vervaardigen van wapens, kleding en sieraden + Geweldige graphics Kom met ons spelen!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Stickfight Archer sinds 25/03/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stickfight Archer (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360