Trucs en Spelcodes: Survivalist: invasion PRO (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Survivalist: invasion PRO voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Survivalist: invasion PRO: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Survivalist: invasion PRO! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

De legendarische held uit naar de volgende taak – maar deze keer zal hij niet kunnen winnen zonder uw hulp! Alleen samen is het mogelijk om te ontgrendelen de geheimen van de archipel verloren in de zee, en red onze wereld van de dodelijke dreiging.
Survivalist: de invasie is een nieuw, spannend spel van de overleving met geavanceerde RPG-elementen. U vindt in de paradijselijke tropische eilanden, waar de machtige geheime genootschappen en terroristische organisaties zijn het uitvoeren van experimenten die een radicale verandering in de geschiedenis van de mensheid. In de weg staan, samen met een speciale agent, die bekend staat als de U. N. Wist, en om te stoppen met de dreigende wereldwijde catastrofe!
Overleving: de invasie is gebaseerd op de klassieke, traditionele mechanica van de survival games. Hier moet u de omgeving verkennen, zoeken naar bronnen, het maken van wapens en uitrusting, het bouwen en het versterken van de basis, gaan in intense gevechten met de verschillende traditionele vijanden, de zombies, de enige mutant baas in het bezit van de grootmachten. De overleving ligt in uw handen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 29/03/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Survivalist: invasion PRO (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Survivalist: invasion PRO, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360