Trucs en Spelcodes: Time For Revenge (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Time For Revenge en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Time For Revenge: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Time For Revenge. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Exclusief ontwikkeld voor mobiele apparaten, is het Tijd Voor Wraak alle vijanden te vernietigen in het donker en het doden van de terroristische leider.
Om te winnen, moet je strategisch denken, werken aan een goede tactiek. Het vinden van de zwakke plek van de vijand en schiet vanaf daar!
Het analyseren van de situatie, plan team routes kiezen uit apparatuur en schending punten en coördineren van meerdere troepen bereiken de leider van het huis voor de slechte kerels raken van de trigger.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Time For Revenge sinds 02/04/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Time For Revenge (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Time For Revenge in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360