Trucs en Spelcodes: Garena Free Fire: Kalahari (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Garena Free Fire: Kalahari voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Garena Free Fire: Kalahari: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Garena Free Fire: Kalahari.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Gratis Brand is de ultieme survival shooter spel op mobiel beschikbaar. Elke 10 minuten van de game plaatst je op een afgelegen eiland, waar u de pit tegen 49 andere spelers, in de zoektocht naar overleving. De spelers zijn vrij in de keuze van hun vertrekpunt, met hun parachutes, en het doel om te verblijven in de safety zone, zo veel mogelijk. Gids voertuigen om te verkennen van de grote kaart, verbergen in de loopgraven, of onzichtbaar, proning in het gras. Hinderlaag, watersnip, overleven, is er slechts één doel: overleven en te reageren op de call of duty.
[Survival shooter in zijn oorspronkelijke vorm] Het zoeken naar wapens, het verblijf in de speelruimte, de buit der vijanden en word de last man standing. Langs de weg, ga naar de legendarische airdrops het vermijden van aanvallen te krijgen dat beetje voordeel ten opzichte van andere spelers.
[10 minuten, 50 spelers epische overleven goedheid wacht] Snel en Lite met een gameplay Binnen 10 minuten een nieuwe overlevende zal ontstaan. Ga je boven en dan de roep van de plicht en de één onder de stralen van de lite?

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 07/04/2020, de datum waarop Garena Free Fire: Kalahari werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Garena Free Fire: Kalahari (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Garena Free Fire: Kalahari, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360