Trucs en Spelcodes: Christmas Sweeper 4 (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Christmas Sweeper 4 en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Christmas Sweeper 4: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Christmas Sweeper 4. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Santa Claus is coming to town! Speel dit schitterende Kerst spel met verbazingwekkende niveaus van match-3 leuk, gevuld met veel nieuwe uitdagingen! Steek de kaarsen aan, duidelijk de sneeuw te vinden van de geschenken, crush chocolade koekje, vul gave tassen, explosie doos van de gift, duidelijk donut blokken en breek het ijs. Drop Kerstman de schoorsteen naar beneden, zet de crackers en vul de sok is groot. Deelnemen aan het verhaal van de Heer en Mevrouw kerstman, Rudolph en elf Kerst avontuur!
Bounzy kerstmis 4 laat niet uw hart worden bevroren tot na de Kerst! Met een fantastische nieuwe graphics, de muziek, die geeft je een waanzinnige ervaring van de echte winter en zomer. Nieuwe functies, vele zakken, en de combo zal u helpen bij het oplossen van de puzzels van Dit spel zal worden om het vullen van de lange winter avonden, met veel plezier in een familiale sfeer!
Swap, slepen en vegen van de leuke Kerst stukken, zoals de kerstboom, kerstman hoed, Kerst klokken, kerst ballen, peperkoek man en ijskristallen. Maak combinaties van 4 of 5 naar het creëren van een krachtige explosie van bommen en power-ups. En het gebruik van Santa ' s handschoen, om een enkel stuk. Probeer dan een nieuwe vorm van kubussen met elkaar overeenkomen, dan zal de papieren vliegtuig. Dat geschenk zal helpen u blast bezet doelstellingen en geeft je een ongelooflijke ervaring. U zal worden beloond met koekjes en frisdrank, live en zoet. Sneeuwpop, ijs sculptuur en nog veel meer wacht op u!

Christmas Sweeper 4 is gepubliceerd op 09/04/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Christmas Sweeper 4 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360