Trucs en Spelcodes: Matchland - Build your Theme Park (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Matchland - Build your Theme Park voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Matchland - Build your Theme Park: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Matchland - Build your Theme Park! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Welkom bij Matchland! Het is hier dat u uw prachtige theme park! Dit spel combineert het ontwerp en de bouw van de elementen, met een ontspannen match-3 puzzel, zodat u om te herstellen van een verlaten pretpark en maak het je eigen!
De nieuwe eigenaar van een verlaten pretpark in Matchland. Maak nieuwe vrienden, een fantastische match-3 puzzels en het oplossen van mysteries. Om uw kinderdromen van de bouw van een groot pretpark waar alles mogelijk is!
Betty, uw persoonlijke assistent, die zal helpen bij het beheren van het park. Ze zal haar best doen om de uitvoering van uw ontwerp ideeën en brengen het park in zijn oude glorie, terwijl wij avontuur in een match-3 puzzel reis. Maak een themapark dat je altijd al wilde!

Matchland - Build your Theme Park is gepubliceerd op 15/04/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Matchland - Build your Theme Park (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Matchland - Build your Theme Park in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360