Trucs en Spelcodes: Jewels of the Wild West: abbina gemme e restaura (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Jewels of the Wild West: abbina gemme e restaura (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Jewels of the Wild West: abbina gemme e restaura: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Jewels of the Wild West: abbina gemme e restaura. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Een reis terug in de tijd naar de parels van het Wilde Westen™! Een worstelende grensstad in een verre en mooie hoek van het Oude Westen hebben uw hulp nodig om te worden hersteld in zijn oude glorie. Speel duizenden match 3 niveaus om te voldoen aan de charismatische personages, volg het meeslepende verhaal en bij te dragen aan het maken van deze stad een veerkrachtige in de trots van het Wilde Westen!
Dit spel is epic combinatie van stad gebouw en match-3, aan elkaar gebonden met een verhaal vol wendingen en de vrije geesten en de moeilijke realiteit van het Wilde Westen. Je bent een talentvolle bouwer, die heeft gereageerd op een verzoek om Hulp advertentie Colinstown, de moeilijke buitenpost in het Oude Westen. Help de name burgers doen herleven van hun gemeenschap na de verwoestende aanvallen van de Butler Bende, die gefinancierd worden door corrupte zakenman Richard Pierce. De wederopbouw van een stad is geweldig en waardig Wild West legends, is het uitgegroeid tot de nieuwe burgemeester van Colinstown en tegen het kwaad machinaties van de outlaws om ervoor te zorgen dat het geluk de inwoners te helpen, nogmaals!
Terwijl dit spel is volledig gratis te spelen, heb je de mogelijkheid om te ontgrendelen optionele bonus-via in-app aankopen in het spel. U kunt deze uitschakelen in-app aankopen in de instellingen van het apparaat.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 16/04/2020, de datum waarop Jewels of the Wild West: abbina gemme e restaura werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Jewels of the Wild West: abbina gemme e restaura (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Jewels of the Wild West: abbina gemme e restaura in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360