Trucs en Spelcodes: UsagiPixelPuzzle (Anime Color Number) (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van UsagiPixelPuzzle (Anime Color Number) voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

UsagiPixelPuzzle (Anime Color Number): Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor UsagiPixelPuzzle (Anime Color Number).

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Hier is een pixel kleuren - elke kleur heeft zijn eigen nummer.
Met de aankoop van het spel voor een symbolische prijs, is de ondersteuning van de groep fans in de weg van de ontwikkeling en het bijwerken van games voor je.
Controle: - Vergroten van foto ' s voor getallen met twee vingers. - Houd uw vinger op het aantal te openen, het vergrootglas, evenals voor de snelle schilderij. - Gebruik een explosie van kleuren te schilderen op verschillende elementen. - Gebruik een toverstaf te schilderen over de aangrenzende delen van een afbeelding.

Dit spel is uitgebracht op 23/04/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop UsagiPixelPuzzle (Anime Color Number) is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor UsagiPixelPuzzle (Anime Color Number) (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor UsagiPixelPuzzle (Anime Color Number), zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360