Trucs en Spelcodes: Smolsies - La Mia Casa dei Cuccioli (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Smolsies - La Mia Casa dei Cuccioli (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Smolsies - La Mia Casa dei Cuccioli: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Smolsies - La Mia Casa dei Cuccioli!

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Aan Smolsies — de leukste squishy pom-pom wezens! De kinderen en de kinderen van de jongens en de meisjes zijn verliefd op hun nieuwe virtuele huisdieren! Deur verrassing eieren en het verzamelen van alle van de pet Smolsies! Bekijk kind Smolsies groeien! Spelen, te voeden en schoon te maken! Join Smolsies en het creëren van nieuwe super schattige zachte en schattige dieren! Bekijk uw Smolsies chatten en spelen met elkaar! Door de manier, Smolsies spreken emoji!
HATCH & ZORG VOOR SMOLSIES Het verzamelen van alle 18 Smolsies: hond, kat, hamster, herten, olifant, koe, paard, de draak, de panda, cheetah, platypus, zebra ' s, schapen, konijnen, beren, wilde zwijnen, zelfs de eenhoorn en de vliegende eenhoorn-kat! Twee pups Smolsies in een magische mix van pet-auto en een nieuwe surprise ei! Luik nog meer super schattige zachte en schattige dieren! Na het uitkomen, baby Smolsies hebben veel liefde en aandacht! Spelen, voeden, te reinigen en bekijk uw virtuele huisdieren te groeien!
SPEEL LEUKE MINI-GAMES Speel leuke mini-games met je Smolsies: springen, basketbal, kleuren en hoed in de loting! Verzamel de munten en win surprise cadeaus met speelgoed en accessoires voor je virtuele huisdier thuis! Glijbaan, trampoline, bal, een schommel, een ballenbad, drums, en meer leuke spellen voor kinderen en baby dieren!!!

Smolsies - La Mia Casa dei Cuccioli is gepubliceerd op 29/04/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Smolsies - La Mia Casa dei Cuccioli (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Smolsies - La Mia Casa dei Cuccioli. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360