Trucs en Spelcodes: My Talking Hank (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel My Talking Hank voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

My Talking Hank: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor My Talking Hank!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Inleiding: Mijn Praten Hank! GRATIS virtuele huisdier spel Talking Tom en zijn Vrienden - de serie, met meer dan 7 MILJARD downloads tot hits zoals Mijn Talking Tom en Mijn Talking Angela. Zorg om te Spreken met Hank, de schattigste puppy die er zijn. Hank moet je ❤️ ! Hij is klaar voor avontuur en verken de tropische eilanden van Hawaii, maar HIJ heeft uw hulp nodig!
★ ZORG VOOR JE PUPPY Vaststellen van uw eigen pup, een schattige kleine baby Hank. Hij is een van een soort. Een puppy zo lief, je kunt niet weg te kijken! Verzorgen van Hank, uw nieuwe favoriete virtuele huisdier. Geef hem heerlijk eten, neem het in de badkamer en draai hem om te slapen in een hangmat onder een sterrenhemel.
★ HELPEN HANK VERZAMELEN VAN ALLE DE DIEREN Hank houdt van fotografie! Wilt foto ' s van elk wild dier dat leeft op het eiland. En er zijn een heleboel van hen om te verkennen - van een pluizige Witte Bunny, voor een stomme Flamingo, gangster, Hip-Hop, Nijlpaarden en vele anderen. Reis door de verschillende gebieden van het eiland. Plaats speelgoed en voedsel voor de dieren. Wachten voor hen om te zien en... KLIK! ... het verzamelen van hun foto ' s.

My Talking Hank is gepubliceerd op 07/05/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor My Talking Hank (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360