Trucs en Spelcodes: Rolling Sky 2020 (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Rolling Sky 2020 (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Rolling Sky 2020: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Rolling Sky 2020!

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Rollende Bal in de Lucht is een interessante bal spel. Daag je hand-oog coördinatie en reactie! Het spel is zeer verslavend en uitdagend. Nu, laten we de controle van de bal.
Een informele en verslavend bal spel de Bal in de Lucht Ga in de Lucht, uiteindelijk de landing in de Google market te Spelen, dat groter is dan de maximumsnelheid, en de reactie in de 2019 games. Simpele spel spelen, moeilijk om over te steken! Gebruik uw vingers om te slepen van de bal naar links of naar rechts, om te voorkomen dat alle obstakels in de vooruit, nu spelen met rocky en rolly muziek en Dans online!
Door te schuiven naar de skyballs, u kunt echt genieten van fast and furious rolly ballen. Houden met het ritme van de muziek, de zoete Hemel in de hemel of scroll in de hemel te rollen op het mysterieuze land. Draai je de zenuwen, want de drop-down, als niet genoeg aandacht besteed.Balletje om te scrollen in de hemel is een spel dat verlegt de grenzen van de snelheid en reactie. Een prachtig 3D-effect, de scène kunt u de ervaring van de denkbeeldige vallen en obstakels. Nu, laten we eens kijken de bal aan het rollen in rolly vortex en de wereld veroveren door het overwinnen van uitdagingen.

Dit spel is uitgebracht op 08/05/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Rolling Sky 2020 is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Rolling Sky 2020 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Rolling Sky 2020, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360