Trucs en Spelcodes: Forge Ahead (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Forge Ahead voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Forge Ahead: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Forge Ahead. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Laarzen aan en ga je gang! Mijn metalen hamer in vorm, en de smeden van de beste zwaarden die kunt u!!!
Dit is geen normale simulatie spel. Breken rotsen te ontdekken exotische pareltjes. Smederij van mooie zwaarden, en ze te laten zien in de wapenkamer. Hoe beter de materialen die u vindt, hoe meer geld u zult verdienen! Hoe meer geld je maakt, hoe beter de zwaarden kunt u ontgrendelen. U zult de afgunst van elke smid in het koninkrijk.
Stop met wat je nu aan het doen, de beuk erin!

Forge Ahead is gepubliceerd op 20/05/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Forge Ahead (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Forge Ahead op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360