Trucs en Spelcodes: Reiner Knizia Yellow & Yangtze (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Reiner Knizia Yellow & Yangtze (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Reiner Knizia Yellow & Yangtze: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Reiner Knizia Yellow & Yangtze!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Een Keizerrijk Gids uw dynastie naar de overwinning in de strijdende Staten periode van het oude China in de nieuwe digitale bewerking van het beroemde bordspel Tigris en de Eufraat ontwerper Reiner Knizia.
Bouwen & Conquer Conflict is onvermijdelijk als je invloed vergroot. Verplaats de oorlog in het naburige landen te vertragen hun groei, en de bouw van de spectaculaire pagodes met de verhoging van hun prestige. Hoe zal het koninkrijk herinnerd worden?
Balans in Alle Dingen Breid uw beschaving door het plaatsen van de tegels die overeenkomen met de vijf aspecten van een bloeiend koninkrijk: De gouverneurs van het Houden van de rust en het beteugelen van de rellen met een sterke bestuurlijke leiding! Soldaten voor de Verdediging van uw rijk uitbreiding -- of oorlog voeren tegen je buren! Boeren - Kweken van de oevers van de Gele rivier en de yangtze rivier! Handelaren - het Verwerven van de middelen die uw mensen nodig hebben om te gedijen! Ambachtslieden Vorm aan de cultuur van uw dynastie en inspireren van haar burgers! Legacy zal worden beoordeeld door uw zwakste categorie, zodat een verstandig leider moet ervoor zorgen dat de harmonie om de overwinning te behalen!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Reiner Knizia Yellow & Yangtze sinds 26/05/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Reiner Knizia Yellow & Yangtze (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360