Trucs en Spelcodes: Mental Hospital VI - Child of Evil (Horror story) (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Mental Hospital VI - Child of Evil (Horror story) voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Mental Hospital VI - Child of Evil (Horror story): Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Mental Hospital VI - Child of Evil (Horror story) en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Het psychiatrisch ziekenhuis is echt eng om een first-person stealth-horror game.
★ Ontdek de hart-bonzen terreur, chase en enge wezens in dit fascinerende spel van de horror. Maar geen kwestie wat, je speelt niet alleen in het donker.
Je werkt als journalist voor een kleine lokale krant. Een mooie avond, ontvangt u een bericht van uw vriend Ada dat iets mystieks is er in de omgeving van Santa Monica ' s psychiatrisch Ziekenhuis. De meer wanhopige psychopaten van alle staten werden er! Dus neem je een video camera en besluit om te controleren wat er werkelijk gaande was. Maar het verhaal dat je krijgt is zo angstaanjagend dat je zal onthouden voor een mensenleven! En alleen afhankelijk van je als je kunt ontrafelen van deze wirwar van chaos en horror en overleven.

Dit spel is uitgebracht op 02/06/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Mental Hospital VI - Child of Evil (Horror story) is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Mental Hospital VI - Child of Evil (Horror story) (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Mental Hospital VI - Child of Evil (Horror story). We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360